Vloeren

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Multiplank Vloeren

De multiplank of samengestelde plank is een ‘plank’ die uit meerdere lagen is opgebouwd.

Duo planken hebben een toplaag van 4 tot 6 mm edel hout en daaronder een 11 of 15 mm hoogwaardige kwaliteit berkenmultiplex.

Stabiele plank

Door deze opbouw ontstaat er een stabiele plank, met minder kans op kiervorming. Een multiplank trekt niet krom, doordat de verlijming van de delen onderling geperst worden. Dit houdt de werking van het hout onder controle. Hierdoor kunnen duo planken zeer goed geïnstalleerd worden op ondervloeren met vloerverwarming. Tevens zijn duo planken ideaal voor appartementen.

Grote variatie in uitstraling en breedtes

Style Parket levert duoplanken afkomstig van Royal Dutch Floors. Europees eiken rustieke of selecte duoplanken van 18 tot 26 cm breed met of zonder vellingkant. Er is een ruime keuze in de uitstraling van de plank die allen zijn afgewerkt met hardwax olie. Zo kan er door middel van roken, verouderen, schrapen, natuurlijk verweren, kleurolie etc. gevarieerd worden van een traditionele eiken uitstraling tot een oude kasteelvloer. Elke vloer wordt op maat voor de klant gemaakt en specifieke wensen kunnen hierin worden meegenomen.

Kom gerust de collectie van Royal Dutch Floors een bij ons bekijken onder het genot van een kopje koffie.