Vloeren

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Laminaat

Laminaat is opgebouwd uit een mdf/hdf vezel met daarop een foto of print, van een houtsoort of plavuizen uiterlijk, geperst. Op de foto wordt daarna de beschermlaag (slijtlaag) aangebracht.

De laag bestaat uit melamine, een harde en slijtvaste transparante kunststof. De hoeveelheid melamine geeft aan hoe slijtvast de laminaat is. Om te bepalen hoe goed ‘ een laminaatvloer is heeft men normen ingevoerd. Deze normen of klasse indeling, kunt u herkennen aan de W-waardes.Hoe hoger de W-waarde hoe beter de vloer en hoe langer de levensduur.

Welke W-waarde in welke ruimte?

w-23 – Intensief woongebruik zoals bv. woonkamer, slaapkamers en zolder
w-31 – Licht commercieel gebruik zoals bv. hotelkamer, kantoor. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-32 – Gemiddeld commercieel gebruik zoals bv. kantoor, entree winkels. Ook geschikt voor woonkamer, keuken, hal en appartement
w-33 – Intensief commercieel gebruik zoals bv. drukke kantoren en winkels.

Laminaat is verkrijgbaar in veel soorten, maten en prijsklasses. Style Parket Den Haag heeft laminaat van zowel Quick Step als Beautyfloor in het assortiment. Met deze merken bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit laminaat en er is genoeg variatie. Meest voorkomend zijn de planken in verschillende breedtes, met of zonder V-groef, glad of juist met 3D-print waardoor je de echte houtstructuur voelt. Hierdoor is het laminaat bijna niet meer van echt hout te onderscheiden. Ook hebben veel van onze laminaatvloeren een Hydroseal, waardoor deze geheel waterdicht is. Hiernaast hebben we nog een aantal kleuren visgraat laminaat.

Makkelijk

Verder is de vloer erg makkelijk in onderhoud door de harde slijtlaag welke geen vuil op neemt. Dus meer dan de vloer stofzuigen en vochtig afnemen met een laminaatreiniger is er niet nodig.