Onderhoud en Renovaties

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Vloeronderhoud

Goed onderhoud is van levensbelang voor uw vloer. Wij geven voor elke vloer een passend onderhoudsadvies, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kwalitatief hoogwaardige Parketgroep onderhoudsproducten. Houten vloeren die van goede kwaliteit zijn, die goed geschuurd en gelakt of geolied zijn en goed onderhouden worden, kunnen probleemloos een leven lang meegaan. Veel mensen denken dat onderhoud veel tijd kost. Dat is niet waar. De meeste houten vloeren vragen zelfs nauwelijks onderhoud. Alle benodigde onderhoudsproducten zijn in onze winkel verkrijgbaar. Bent u op zoek naar een specifiek merk, neem dan gerust contact op. Vaak hebben wij dit op voorraad of kunnen we dit voor u bestellen.

Wilt u uw houten vloer voeden ? 

Bij lakvloeren doet u dat met een polish

Bij olievloeren doet u dat met een onderhoudsolie

Wilt u uw houten vloer reinigen?

Dan kunt u bij lakvloeren gebruik maken van een PH-neutraal reiniger en bij (hardwax) olievloeren een natuurzeep of wax en clean.

Eventueel kunt u voor de jaarlijkse onderhoudsbeurt een wax remover of intensiefreiniger gebruiken.

Machineverhuur of onderhoud door de vakman, alles kan bij Style Parket!!!

Heeft u een boenmachine nodig om uw vloer opnieuw in de (hardwax) olie, onderhoudsolie of was te zetten, dan kunt u bij ons ook een boenmachine huren. 

Laat u uw vloer liever door een vakman onderhouden, dat kan ook. Style Parket Den Haag zet uw vloer al vanaf € 3.50pm2 voor u in de onderhoudsolie. Informeer naar de mogelijkheden.