Onderhoud en Renovaties

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Schadeherstel

Schade aan uw vloer is in veel gevallen verzekerd. De ParketGroep werkt samen met diverse grote verzekeringsmaatschappijen, herstelt de schade en handelt het verzekeringswerk voor u af. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u genieten van een vakkundig herstelde vloer.

Wat moet ik doen als mijn vloer beschadigd is?

Als uw vloer schade heeft opgelopen (denk aan waterschade, brandschade, etc.), doet u er goed aan om de schadespecialisten van de ParketGroep in te schakelen. Dat doet u door contact op te nemen met de ParketGroep-winkel bij u in de buurt. Onze specialisten nemen vervolgens contact op met uw verzekering en komen bij u langs om de schade op te nemen.

De ParketGroep herstelt uw vloerschade

Nadat de schade is opgenomen, nemen onze vakmensen contact op met uw verzekering. De schadespecialisten zullen de schade herstellen en de financiële afwikkeling verzorgen, zodat u weer kunt genieten van een herstelde vloer die jarenlang meegaat. Schadeherstel bij de ParketGroep:

  • Met onze landelijke dekking zit er altijd een ParketGroep winkel bij u in de buurt;
  • Alle leden van de ParketGroep zijn gecertificeerd herstelmanager;
  • Onze schadespecialisten komen bij u langs om de schade op te nemen;
  • De vakmensen van de ParketGroep voorzien u van advies m.b.t. het onderhoud van de vloer.

Meer informatie over schadeherstel?

Wil je meer informatie over de schadeherstel van de ParketGroep, dan raden wij je aan om langs te gaan bij de ParketGroep-winkel bij u in de buurt