Onderhoud en Renovaties

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Maak uw vloer weer mooi door renovatie

Houten vloeren van een Parketgroep-lid blijven een leven lang mooi. Natuurlijk slijt ook een houten vloer. Als jarenlang intensief gebruik zijn sporen heeft nagelaten, kunnen wij een algehele renovatie verzorgen.

U bent een stuk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloer laat leggen. Uw parket krijgt weer dezelfde mooie uitstraling als toen het net gelegd werd. Onze adviseurs kunnen beoordelen of het de moeite waard is om uw vloer te renoveren.

Parketrenovatie en -reparatie

Heeft u een muurtje verwijderd, aanbouw of serre gemaakt, of waterschade gehad? Wij maken van uw vloer weer één geheel. Onze vakmensen renoveren en repareren tientallen parketvloeren per jaar tot nagenoeg nieuwe vloeren. Zo nodig plaatsen we gelijk nieuwe plinten om tot een keurig afgewerkte vloer te komen.Wij komen persoonlijk bij u thuis de vloer bekijken en om te bespreken hoe en wanneer u één en ander uitgevoerd wilt hebben.

Vloer opknappen

Houten vloeren opknappen is voor de meeste mensen niet zelf te doen. Toch is het in de meeste gevallen zonde om de bestaande vloer te vervangen. U kunt uw vloer dan vakkundig laten schuren en lakken/olien. Wij werken met de beste machines (die nagenoeg stofvrij schuren) en afwerkingsproducten. Ook is het vaak mogelijk van kleur te veranderen. Vooral eiken houten vloeren zijn zeer geschikt om te kleuren. 

Schade aan de vloer , wij regelen het met uw verzekering

Uw vloer is beschadigd door een lekkage of iemand heeft per ongeluk iets laten vallen.
Vaak bent u gewoon verzekerd voor dit soort schades, alleen uw verzekeringsmaatschappij heeft een offerte nodig van een erkend bedrijf.
Als u ons belt, komen wij langs om de schade op te nemen waarna wij een offerte maken voor uw verzekeringsmaatschappij. Vervolgens regelen wij uw schade en zorgen dat uw vloer gerepareerd wordt indien dat mogelijk is. Als dit niet mogelijk is en uw verzekeringsmaatschappij gaat akkoord dan kunt u bij ons een nieuwe vloer uitzoeken. De kosten voor een schadeopname bij u thuis inclusief het maken van een offerte voor uw verzekeraar zijn € 100,- ex BTW.

Wij hebben contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen.