Huiscollectie

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Vinyl vloeren

Vinyl vloeren, ook wel PVC vloeren genoemd, zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Vanwege de mooie dessins, de prachtige uitstraling en uiteraard het gebruiksgemak worden in steeds meer woningen, kantoren, winkels e.d. dit soort vloeren toegepast.

Vanuit de ervaring en kennis van de ParketGroep Nederland is er een unieke collectie Vinylvloeren samengesteld, die bestaat uit meerdere collecties met allerlei verschillende eigenschappen, dessins en kleuren. Producten waar onze vakmensen voor 100% achter staan.

De vinyl toplaag van de vloeren is bevestigd op een hoogwaardige en vochtwerende HDF tussenlaag, waarbij de onderlaag van kurk is. Hierdoor zijn de vloeren uitermate sterk. Door de uniclic verbinding is de vloer niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook nog eens makkelijk verhuisbaar.

Het is van groot belang dat uw vloer op de juiste manier wordt geïnstalleerd.

Hiermee verlengt u de levensduur van uw vloer en tegelijkertijd ook uw woonplezier. Laat u adviseren door onze specialisten, waarbij u het uiteraard ook kunt laten installeren door een van onze vakmensen.

Verzorging en onderhoud

Onze vinyl vloeren kunnen tegen een stootje. Echter geen enkele vinyl vloer is onverslijtbaar. Voorkom slijtage en beschadiging door middel van tijdig stofzuigen, vegen (zand) en reinigen.

Om uw vloer mooi te houden voert de ParketGroep eigen onderhoudsproducten. Ook bieden wij een uitgebreide collectie beschermingsproducten (bijv. viltdopjes) om uw vloer langer optimaal te houden.

Speciaal voor deze vinyl (pvc) vloeren heeft ParketGroep Nederland een boekje samengesteld. U kunt deze hieronder aanvragen via het invullen van uw gegevens.