Huiscollectie

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Semi traditioneel parket

De snelle en ideale parketvloeroplossing, ook voor gebruik op vloerverwarming.

Steeds vaker is comfort de norm als het gaat om woonbeleving. Vloerverwarming zorgt niet alleen voor een behaaglijk warme vloer, maar biedt iedereen ook volledige vrijheid op het gebied van interieurinrichting en sfeer. Woonruimtes met vloerverwarming, gecombineerd met parket geven de bewoner een ultieme beleving van behaaglijkheid en comfort.

Semi – traditioneel parket uit de Nederland Collectie is speciaal ontworpen om deze woonbeleving nog verder te optimaliseren. Door zijn unieke samenstelling en lage inbouwhoogte zorgt dit unieke product, wanneer vol verlijmd op de basisvloer, voor een zeer goede warmtedoorgifte.

Door uitsluitend met natuurlijke grondstoffen te werken bieden wij een product dat tevens aan de hoogste milieunormen voldoet en bijdraagt aan een gezond woonklimaat.

Stijl

Stijlbewust wonen gebeurt op basis van individuele keuzes die het mogelijk maken om een eigen stijl van de woonruimte te maken. De vloer is daarbij een belangrijk onderdeel. De kleur, het motief en de gekozen afwerking bepalen in grote mate de sfeer van een huis.

Deze parketvloeren benadrukken deze belangrijke wooneigenschappen. Wij helpen u graag om uw ruimte aan te passen aan de persoonlijke woonwensen, op basis van alle uiteenlopende mogelijkheden in kleur en patroon van deze unieke collectie semi – traditioneel parket.

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, dan bieden wij ook een unieke ondersteuning in de winkels van Parketgroep Nederland. Via een speciaal bord kunt u alle mogelijke houtsoorten en kleuren met elkaar combineren en gelijk voorbeelden op foto zijn. Maak hiervan gebruik om een nog betere keuze te maken en de vloer van uw dromen te kiezen.

Onderscheidend

Het unieke tweelaagsparket van deze collectie onderscheidt zich door een perfecte stabiliteit, een nauwgezette maatvastheid en een uitgekiende dikteverhouding tussen de slijtlaag en de drager.

Alleen lijmen volstaat. Vanzelfsprekend is een goede vlakke ondervloer als basis essentieel voor een uitzonderlijk eindresultaat. Naast behandeld en verouderd kan semi – traditioneel parket ook onbehandeld worden geleverd. De vloer zal dan ter plekke geschuurd en behandeld worden. Hierdoor krijgt deze de uitstraling van een traditionele parketvloer en zal het een nog beter geheel worden.

Meer weten ? Kom naar de winkel of maak een afspraak om de unieke mogelijkheden van deze collectie te bespreken.