Huiscollectie

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Nederland Laminaat Collectie

Laminaat is een populair product, ook in de winkels van de Parket Groep. Alle specialistische kennis over dit product hebben we nu gebundeld in de Nederland Laminaat Collectie.

Een volledige collectie laminaat in diverse kwaliteiten, dessins en kleuren. Voor vrijwel elke woonwens hebben we een geschikt product, dat ook vakkundig gelegd kan worden. Onze gezamenlijke inkoop levert lage prijzen en strakke levertijden op. Voordelen die we graag aan u, onze klant, doorgeven!

De Nederland laminaat collectie is geïnspireerd op de actuele woontrends. En dat zie je ook terug in de fraaie kleuren en lijnen van het laminaat. Voor ieder wat wils, uiteraard ook verkrijgbaar als kliklaminaat voor een gemakkelijke verwerking. Tevens 
verkrijgbaar met een V - groef, als lange plank. Recent is de collectie uitgebreid met een flink aantal dessins met Uniclic - verbinding.

De Nederland laminaat collectie kan zelf gelegd worden, maar uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om dit door onze vakmensen te laten doen. Met de perfecte ondervloer, isolatie of vloerverwarming. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel. En uiteraard bieden wij ook het onderhoudsadvies met onze eigen collectie onderhoudsmiddelen.

Kom langs in de winkel om de collectie te bekijken of vraag hieronder het speciale informatieboekje aan.