Huiscollectie

Style Parket

Laan van Nieuw Oost Indië 88
2593BW Den Haag

Style Parket

Nederland Collectie: 8 houten vloeren, één kwaliteit: de beste!

De gebundelde kennis en ervaring van de parket speciaalzaken aangesloten bij Parketgroep Nederland, levert een unieke collectie houten vloerdelen op. Acht houten vloeren in verschillende uitvoeringen en dessins waar de vakman voor 100% achter staat.

Met een perfecte prijs/prestatieverhouding, afgestemd op actuele trends. Acht eiken vloerdessins waaraan we de hoogste eisen hebben gesteld rond de hout- en afwerkkwaliteit. Onze gezamenlijke inkoop levert lagere prijzen en strakke levertijden op. Voordelen die we graag aan u, onze klant, doorgeven!

De ‘Nederland Collectie’ is geïnspireerd op acht van de prachtige natuurgebieden die ons land rijk is. Iedere vloer heeft, net als de natuurgebieden waarnaar ze vernoemd zijn, eigen onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling. Van naturel tot wit en van gerookt tot licht verouderd. Met Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerkvarianten. Alle even uniek als de natuurgebieden.

De afwerking met olie maakt de vloeren bijzonder onderhoudsvriendelijk. De vloeren in de ‘Nederland Collectie’ zijn geschikt voor vloerverwarming en in elke ruimte toepasbaar. Vraag bij Multi Vloer Amstelveen naar de huiscollectie: ‘Nederland Collectie’. Het mooiste van Nederland, bij u op de vloer! Wilt u meer weten over deze collectie ? Vraag naar de mogelijkheden in de winkel of vraag hieronder het speciale informatieboekje aan.